Търсене

Soft Cookies с пълнеж

Продукти

120 г кафява захар

80 г кристална захар

110 г разтопено масло

65 г яйца

230 г бяло пшеничено брашно

35 г какао

3 г сода бикарбонат

1 щипка сол

50 г NuCrema

Начин на приготвяне

С лъжица вземете малко количество NuCrema (около 20 грама), поставете го върху незалепваща хартия и приберете във фризера, за да замръзне. Разтопете маслото.

Смесете двата вида захар, разтопеното масло, яйцата, солта и NuCrema. Бъркайте, докато сместа стане еднородна.

Пресейте брашното, содата и какаото и ги добавете в сместа.

Разделете тестото на парчета по 60 г, и след като в центъра на всяко поставите от замразената NuCrema, оформете топчета.

Печете на 180 градуса за 12 минути.

Можете да съхранявате суровите бисквити във фризера и да ги печете, когато пожелаете.

 

Pastry Chef Zissis Goudas

По желание

В пълнежа можете да добавите натрошени лешници.

Други рецепти