В пълнежа можете да добавите натрошени лешници.
120 г кафява захар
80 г кристална захар
110 г разтопено масло
65 г яйца
230 г бяло пшеничено брашно
35 г какао
3 г сода бикарбонат
1 щипка сол
50 г NuCrema
С лъжица вземете малко количество NuCrema (около 20 грама), поставете го върху незалепваща хартия и приберете във фризера, за да замръзне. Разтопете маслото.
Смесете двата вида захар, разтопеното масло, яйцата, солта и NuCrema. Бъркайте, докато сместа стане еднородна.
Пресейте брашното, содата и какаото и ги добавете в сместа.
Разделете тестото на парчета по 60 г, и след като в центъра на всяко поставите от замразената NuCrema, оформете топчета.
Печете на 180 градуса за 12 минути.
Можете да съхранявате суровите бисквити във фризера и да ги печете, когато пожелаете.
Pastry Chef Zissis Goudas
В пълнежа можете да добавите натрошени лешници.