Търсене
Съвети за професионалиста
NuCrema Какаов крем с лешници

с 1%, 8% лешникова паста

NuCrema Какаов крем с лешници за кроасани

с 1% лешникова паста

NuCrema Бял крем
NuCrema Бял крем с мляко и лешници

Всички видове кремове се обработват по един и същи начин, но се различават по отношение на консистенцията, маслеността и съдържанието на лешникова паста.

Използване на крем NuCrema за пълнене на шоколадови бонбони

Загрейте леко до температура 30°C. Поставете желаното количество с помощта на специален инструмент (напр. корнет) в шоколадовите черупки, които се намират във формата. След това ги поставете в хладилника, за да може NuCrema да се стабилизира (да залепне). Извадете ги и ги оставете в помещението, за да достигнат стайна температура, и допълнете формата с нужното количество шоколад, за да запечатате бонбоните. Поставете ги обратно в хладилника, за да ги извадите от формата.

Използване на крем NuCrema като слой за паста или торта

При температура около 25°C разстелете върху основата (напр. пандишпан), след което поставете продукта в хладилник, за да се стабилизира.

Използване на крем NuCrema като ганаш

Загрейте леко до температура 30°C. След това бавно добавете желаната течност (мляко, сметана, глюкозен сироп) с приблизително същата температура, като бъркате непрекъснато, за да избегнете образуването на бучки. Прекратете добавянето, когато сместа достигне желаната консистенция, подходяща за употребата, за която е предназначена.