Търсене

Brownies

Продукти

225 г масло

150 г кафява захар

100 г захар

100 г яйца

30 г жълтък

300 г бяло пшеничено брашно

2,5 г бакпулвер

2 г сол

80 г натрошени лешници

100 г бяла NuCrema

120 г NuCrema

 

80 г натрошени лешници

100 г бяла „Нукрема“ dots

120 г Nucrema

Начин на приготвяне

Разтопете маслото. Смесете двата вида захар, разтопеното масло, яйцата, жълтъците, солта и NuCrema. Бъркайте, докато сместа стане еднородна.

Добавете пресятото брашно, бакпулвера и лешниците.

Не разбърквайте прекалено дълго сместа.

Поставете сместа в тавичка с незалепващо покритие с височина 3 см. На различни места добавете бяла NuCrema със сладкарски пош и печете на 170 градуса за 15-20 минути.

След като изстине, нарежете на правоъгълници с желаната големина и гарнирайте отгоре с NuCrema Монти. За украса можете да добавите крокан, настърган шоколад или пресни червени плодове.

 

Pastry Chef Zissis Goudas

По желание

За рецептата можете да използвате всяка NuCrema която Ви харесва.

Други рецепти