Можете да ги покриете с глазура по избор (бяла или черна). Някои парчета можете да покриете изцяло, други – само отгоре или до средата. По желание добавете към глазурата лешници, крокан или натрошени бисквити.
225 г масло
150 г кафява захар
100 г захар
100 г яйца
30 г жълтък
300 г бяло пшеничено брашно
2,5 г бакпулвер
2 г сол
80 г натрошени лешници
100 г бяла „Нукрема“ dots
120 г Nucrema
Разтопете маслото. Смесете двата вида захар, разтопеното масло, яйцата, жълтъците, солта и Nucrema. Бъркайте, докато сместа стане еднородна. Добавете пресятото брашно, бакпулвера и лешниците.
Не разбърквайте прекалено дълго сместа.
Поставете сместа в тавичка с незалепващо покритие с височина 3 см. На различни места добавете бяла Nucrema със сладкарски пош и печете на 170 градуса за 15-20 минути.
След като изстине, нарежете на правоъгълници с желаната големина и гарнирайте отгоре с Nucrema Монти. За украса можете да добавите крокан, настърган шоколад или пресни червени плодове.
Идея:
За рецептата можете да използвате всяка Nucrema, която Ви харесва.
Pastry Chef Zissis Goudas
Можете да ги покриете с глазура по избор (бяла или черна). Някои парчета можете да покриете изцяло, други – само отгоре или до средата. По желание добавете към глазурата лешници, крокан или натрошени бисквити.