За рецептата можете да използвате всяка NuCrema която Ви харесва.
225 г масло
150 г кафява захар
100 г захар
100 г яйца
30 г жълтък
300 г бяло пшеничено брашно
2,5 г бакпулвер
2 г сол
80 г натрошени лешници
100 г бяла NuCrema
120 г NuCrema
80 г натрошени лешници
100 г бяла „Нукрема“ dots
120 г Nucrema
Разтопете маслото. Смесете двата вида захар, разтопеното масло, яйцата, жълтъците, солта и NuCrema. Бъркайте, докато сместа стане еднородна.
Добавете пресятото брашно, бакпулвера и лешниците.
Не разбърквайте прекалено дълго сместа.
Поставете сместа в тавичка с незалепващо покритие с височина 3 см. На различни места добавете бяла NuCrema със сладкарски пош и печете на 170 градуса за 15-20 минути.
След като изстине, нарежете на правоъгълници с желаната големина и гарнирайте отгоре с NuCrema Монти. За украса можете да добавите крокан, настърган шоколад или пресни червени плодове.
Pastry Chef Zissis Goudas
За рецептата можете да използвате всяка NuCrema която Ви харесва.