Търсене

Brownies

Продукти

225 г масло

150 г кафява захар

100 г захар

100 г яйца

30 г жълтък

300 г бяло пшеничено брашно

2,5 г бакпулвер

2 г сол

80 г натрошени лешници

100 г бяла „Нукрема“ dots

120 г Nucrema

Начин на приготвяне

Разтопете маслото. Смесете двата вида захар, разтопеното масло, яйцата, жълтъците, солта и Nucrema. Бъркайте, докато сместа стане еднородна. Добавете пресятото брашно, бакпулвера и лешниците.

Не разбърквайте прекалено дълго сместа.

Поставете сместа в тавичка с незалепващо покритие с височина 3 см. На различни места добавете бяла Nucrema със сладкарски пош и печете на 170 градуса за 15-20 минути.

След като изстине, нарежете на правоъгълници с желаната големина и гарнирайте отгоре с Nucrema Монти. За украса можете да добавите крокан, настърган шоколад или пресни червени плодове.

 

Идея:

За рецептата можете да използвате всяка Nucrema, която Ви харесва.

 

Pastry Chef Zissis Goudas

По желание

Можете да ги покриете с глазура по избор (бяла или черна). Някои парчета можете да покриете изцяло, други – само отгоре или до средата. По желание добавете към глазурата лешници, крокан или натрошени бисквити.

Други рецепти