Можете да използвате двуцветна NuCrema и да приготвите сладкиша по описания по-горе начин.
225 г масло
150 г кафява захар
100 г захар
100 г яйце
30 г жълтък
300 г бяло пшеничено брашно
2,5 г бакпулвер
2 г сол
80 г натрошени лешници
120 г NuCrema
Разтопете маслото. Смесете двата вида захар, разтопеното масло, яйцата, жълтъците, солта и Nucrema. Бъркайте, докато сместа стане еднородна. Добавете пресятото брашно, бакпулвера и лешниците. Не разбърквайте прекалено дълго сместа. Поставете сместа в тава с незалепващо покритие с височина 3 см и печете на 170 градуса за 15-20 минути. Гарнирайте отгоре с NuCrema и начупени бисквити.
Pastry Chef Zissis Goudas
Можете да използвате двуцветна NuCrema и да приготвите сладкиша по описания по-горе начин.