Търсене

Brownies

Продукти

225 г масло

150 г кафява захар

100 г захар

100 г яйце

30 г жълтък

300 г бяло пшеничено брашно

2,5 г бакпулвер

2 г сол

80 г натрошени лешници

120 г NuCrema

 

 

Начин на приготвяне

Разтопете маслото. Смесете двата вида захар, разтопеното масло, яйцата, жълтъците, солта и Nucrema. Бъркайте, докато сместа стане еднородна. Добавете пресятото брашно, бакпулвера и лешниците. Не разбърквайте прекалено дълго сместа. Поставете сместа в тава с незалепващо покритие с височина 3 см и печете на 170 градуса за 15-20 минути. Гарнирайте отгоре с NuCrema и начупени бисквити.

 

Pastry Chef Zissis Goudas

По желание

Можете да използвате двуцветна NuCrema и да приготвите сладкиша по описания по-горе начин.

Други рецепти