Можете да украсите кекса отгоре с NuCrema Double, като направите много тънки линии с лъжица или сладкарски пош.
160 г кристална захар
125 г яйца
45 мл мляко
130 г меко брашно
4 г бакпулвер
35 г масло
100 г NuCrema Double
Разтопете маслото. Смесете захарта, разтопеното масло, яйцата и млякото, за да се получи еднородна смес. Добавете пресетите брашно и бакпулвер. Не разбърквайте прекалено дълго сместа.
Разделете сместа на 2 равни части. В едната част сложете 50 г от бялата NuCrema, а в другата част сложете 50 г от тъмната и разбъркайте.
Намажете с масло форма за кекс (алуминиева за еднократна употреба или обикновена домакинска), и я покрийте с тънък слой брашно. Изсипете на пластове двете части от сместа с различни цветове. Печете на 150-160 градуса за около 45 минути (в зависимост от фурната).
Pastry Chef Zissis Goudas
Можете да украсите кекса отгоре с NuCrema Double, като направите много тънки линии с лъжица или сладкарски пош.