Търсене

Cake NuCrema Double

Продукти

160 г кристална захар

125 г яйца

45 мл мляко

130 г меко брашно

4 г бакпулвер

35 г масло

100 г NuCrema Double

Начин на приготвяне

Разтопете маслото. Смесете захарта, разтопеното масло, яйцата и млякото, за да се получи еднородна смес. Добавете пресетите брашно и бакпулвер. Не разбърквайте прекалено дълго сместа.

Разделете сместа на 2 равни части. В едната част сложете 50 г от бялата NuCrema, а в другата част сложете 50 г от тъмната и разбъркайте.

Намажете с масло форма за кекс (алуминиева за еднократна употреба или обикновена домакинска), и я покрийте с тънък слой брашно. Изсипете на пластове двете части от сместа с различни цветове. Печете на 150-160 градуса за около 45 минути (в зависимост от фурната).

 

Pastry Chef Zissis Goudas

По желание

Можете да украсите кекса отгоре с NuCrema Double, като направите много тънки линии с лъжица или сладкарски пош.

 

Други рецепти