Търсене

Cake NuCrema

Продукти

160 г кристална захар

125 г яйца

45 мл мляко

130 г меко брашно

4 г бакпулвер

35 г масло

100 г NuCrema

Начин на приготвяне

Разтопете маслото. Смесете захарта, разтопеното масло, яйцата, млякото и NuCrema, за да се получи еднородна смес. Добавете пресетите брашно и бакпулвер. Не разбърквайте прекалено дълго сместа.

Намажете с масло форма за кекс (алуминиева за еднократна употреба или обикновена домакинска), и я покрийте с тънък слой брашно. Изсипете сместа във формата и печете на 150-160 градуса за около 45 минути (в зависимост от фурната).

 

Pastry Chef Zissis Goudas

По желание

Можете да украсите кекса отгоре с NuCrema, като направите много тънки линии с лъжица или сладкарски пош.

Други рецепти