Можете да украсите кекса отгоре с NuCrema, като направите много тънки линии с лъжица или сладкарски пош.
160 г кристална захар
125 г яйца
45 мл мляко
130 г меко брашно
4 г бакпулвер
35 г масло
100 г NuCrema
Разтопете маслото. Смесете захарта, разтопеното масло, яйцата, млякото и NuCrema, за да се получи еднородна смес. Добавете пресетите брашно и бакпулвер. Не разбърквайте прекалено дълго сместа.
Намажете с масло форма за кекс (алуминиева за еднократна употреба или обикновена домакинска), и я покрийте с тънък слой брашно. Изсипете сместа във формата и печете на 150-160 градуса за около 45 минути (в зависимост от фурната).
Pastry Chef Zissis Goudas
Можете да украсите кекса отгоре с NuCrema, като направите много тънки линии с лъжица или сладкарски пош.