Тирамису

Тирамису

Как да сготвим:

Сметаната се разбива със захарта и към тях се добавя сиренето и калуато. Една трета от бишкотите се потопяват за малко в кафето и се подреждат на един ред в квадратна тава. Намазват се с 1/3 от крема. Отгоре се подреждат още два такива реда (общо три). Десертът се поръсва с какао на прах ION и се охлажда до поднасянето.
Време за приготвяне
30 минути
Брой хора: 6

Необходими продукти:

  • 1 250 гр. сирене маскарпоне
  • 2 ½ ч.ч. течна сметана
  • 3 5 с.л. калуа
  • 4 ¼ ч.ч. захар
  • 5 2 с.л. кафе еспресо
  • 6 5 с.л. какао на прах ION
  • 7 250 гр. бишкоти

Бъди в течение на всичко ново около NuCrema.

За да бъдете винаги информирани относно най-актуалните дейности на NuCrema, запишете се за нашия бюлетин.