Търсене

Cake Noisetta

Продукти

320 г кристална захар

250 г яйца

90 г мляко

260 г меко брашно

8 г бакпулвер

70 г масло

190 г бял крем с мляко и 5% лешници Nucrema Noisetta

 

Начин на приготвяне

Разтопете маслото.

Смесете захарта, разтопеното масло, яйцата, млякото и Nucrema Noisetta, за да се получи еднородна смес.

Добавете пресетите брашно и бакпулвер.

Не разбърквайте прекалено дълго сместа.

Намажете с масло форма за кекс и я покрийте с тънък слой брашно, сложете сместа във формата и печете на 150-155 градуса за около 45 минути (в зависимост от фурната).

 

 

Глазура:

Загрейте какаова глазура с 5% лешници Nucrema Noisetta, докато се втечни, и покрийте или потопете замразения кекс. Преди да се втвърди глазурата, поръсете с натрошени лешници. Оставете на стайна температура.

 

 

Pastry Chef Zissis Goudas

По желание

Συνεχίζουμε κανονικά τη διαδικασία με το cover. Можем да намажем тортата от горната страна с Noisetta и след това да я замразим. Продължаваме процеса нормално с cover.

Други рецепти