Συνεχίζουμε κανονικά τη διαδικασία με το cover. Можем да намажем тортата от горната страна с Noisetta и след това да я замразим. Продължаваме процеса нормално с cover.
320 г кристална захар
250 г яйца
90 г мляко
260 г меко брашно
8 г бакпулвер
70 г масло
190 г бял крем с мляко и 5% лешници Nucrema Noisetta
Разтопете маслото.
Смесете захарта, разтопеното масло, яйцата, млякото и Nucrema Noisetta, за да се получи еднородна смес.
Добавете пресетите брашно и бакпулвер.
Не разбърквайте прекалено дълго сместа.
Намажете с масло форма за кекс и я покрийте с тънък слой брашно, сложете сместа във формата и печете на 150-155 градуса за около 45 минути (в зависимост от фурната).
Глазура:
Загрейте какаова глазура с 5% лешници Nucrema Noisetta, докато се втечни, и покрийте или потопете замразения кекс. Преди да се втвърди глазурата, поръсете с натрошени лешници. Оставете на стайна температура.
Pastry Chef Zissis Goudas
Συνεχίζουμε κανονικά τη διαδικασία με το cover. Можем да намажем тортата от горната страна с Noisetta и след това да я замразим. Продължаваме процеса нормално с cover.