300 г бисквити по Ваш избор
130 г масло
50 г захар
Натрошете бисквитите, добавете захарта и разтопеното масло. Разстелете сместа в отделни сладкарски формички, притиснете, за да се образува плоска основа и печете на 160 градуса за 8 минути.
700 г крема сирене
145 г захар
30 г брашно
170 г яйца
28 г жълтък
50 г сметана
1 капсула ванилия
200 Nucrema
Сложете крема сиренето в купа и разбивайте за 1-2 минути с миксер с лопатка (до кремообразно състояние).
Добавете захарта и Nucrema. Разбивайте, докато сместа стане еднородна.
Добавете постепенно яйцата с жълтъка и разбивайте, докато сместа пак стане еднородна, след това добавете сметаната с ванилията.
Накрая добавете пресятото брашно.
Поставете половината от сместа във формичките, в центъра с помощта на сладкарски пош поставете слой Nucrema, и покрийте с останалата част от сместа.
Печете на 175 градуса за 17-20 минути.
Преди да извадите чийзкейка, отворете вратата на фурната, за да спадне температурата. Така ще избегнете пукнатините.
Изчакайте сладкишите да изстинат напълно.
Поставете ги във фризер.
Загрейте какаова глазура с 5% лешници Nucrema до втечняване и добавете крокан с лешници. Потопете чийзкейковете в глазурата, като оставите непокрита горната им част.
Гарнирайте отгоре с Nucrema Монти, печени лешници или крокан с лешници.
150 г млечен шоколад ИОН
150 г шоколад ИОН 3011
300 г какаово масло
150 г крокан с лешници
Разтопете шоколада и какаовото масло. Разбийте с ръчен блендер докато сместа стане еднородна, и добавете крокана с лешници.
Pastry Chef Zissis Goudas