Степен на гъстота
Приложение
Пралината е подходяща за печене във фурна. Запазва вкуса и консистенцията си след изпичане. Идеална е за пълнене на пресни печива, които ще се пекат веднага, или на замразени печива, които ще се пекат, след като са били съхранявани във фризер.
Инструкции за употреба
Продуктът се използва в настоящия си вид за пълнене на кроасани или други хлебни изделия преди печене. В случай, че при работа с оборудването на клиента се изисква продуктът да бъде по-течен по време на пълнене, той може да бъде леко затоплен до: 30-32°C.
След пълнене на сладките печива:
Препоръчителните условия за печене са:
ΗΑ 100 Γ | |
---|---|
ЕНЕРГИЯ kJ / kcal | 2156 / 215 |
МАЗНИНИ g | 27 |
ОТ КОИТО НАСИТЕНИ g | 10 |
ВЪГЛЕХИДРАТИ g | 67.5 |
ОТ КОИТО ЗАХАРИ g | 58.7 |
ПРОТЕИНИ g | 4.2 |
СОЛ g | 0.035 |
• много рядък | •• средно гъст | ••• гъст