BG
The Company
NuCrema products
ION Products
Horeca
Recipes
Contacts
BG
Home
/
Recipes
/
NuCrema Брауни
NuCrema Брауни
NuCrema Брауни
How to prepare:
Смесваме цялото количество NuCrema с яйцата до получаване на хомогенна смес.
Добавяме брашното, какаото и солта и разбъркваме отново.
Слагаме сместа в тавичка за печене и печем на температура от 200 градуса без вентилатор за 35 мин.
Оставяме десерта да се охлади добре след като извадим от фурната и едва след това го вадим от тавичката.
Аранжировка
Вариант 1
Режем изпеченото брауни на големи квадратни парчета.
Нареждаме парчетата едно върху друго, като ги разделяме с хария за печене.
Поръсваме с пудра захар, аранжираме с френско грозде, малко сладко от вишни и листенца свежа мента.
Вариант 2
Режем на тънки ленти от по 3-4см, слагаме една върху друга (на кръст).
Гарнираме със сладолед.
Аранжираме с пудра захар и листенца свежа мента.
Cooking time
30 minutes
Persons: 9
Needed products:
1
600 гр. NuCrema
2
120 гр. брашно
3
30 гр. какао
ION
4
3 яйца
5
1 щипка морска сол
6
80-100 гр. шоколадови капки
ION
Get our latest news.
If you want to get updates on the newest NuCrema activities, sign up for our newsletter.
The Company
History
Timeline
The Values
R&D / Quality Control
Certifications
Documents
Products
Nucrema products
ION Products
Horeca
The Chocolate
The Chocolate
Journey of the chocolate
Raw materials
Nutrition and Chocolate
Recipes
Tiramisu
Chocolate cream
Pancakes