2012
Нова серия млечни шоколади ION Join ION представя нова серия млечни шоколади ION Join, които са в няколко неустоими вкуса.
2008
Два нови млечни шоколада ION представя два нови млечни шоколада с ягодов крем и с пълнеж от лешникова пралина, и с хрупкав лешник.
2007
На пазара се появи черния шоколад с интензивен и богат аромат на какао На пазара се  появява черния шоколад Ygeias с бадеми с интензивен и богат аромат на какао. Той съдържа 72% какао и цели бадеми, които превъзходно подчертават силния вкус на шоколада.
2006
Три нови вкуса сладолед ION в сътрудничество с млечните продукти KRI-KRI създадоха три нови вкуса сладолед и един пакет с 8 мини удоволствия.
2003
Млечен шоколад с бадеми ION Amigdalou Млеченият шоколад с бадеми ION Amigdalou е създаден. Този продукт е с изключителен вкус и уникално качество.
2001
Основана е Интерион АД INTERIA (филиал на ION) основава Интерион АД. Дружеството се намира в гр. Костинброд в България и има широка дистрибуторска мрежа, която обхваща всички български области и съседните балкански страни.
1986
ION създава първите си квадратни шоколади ION създава първите си квадратни шоколади, наречени BREAK. Те са с голямо разнообразие от пълнежи и в опаковки, лесни за отваряне. 
1977
Компанията пуска на пазара ChocoFreta Компанията пуска на пазара шоколадовата вафла ChocoFreta. Тя се произвежда в два неустоими вкуса – натурален и с лешници.
1976
ION създава марката за шоколадови бонбони Noisetta ION създава марката за шоколадови бонбони Noisetta. Характерна за тях е леко горчивата шоколадова черупка, изпълнена с гладка пралина и цял лешник.
1930
Основана е шоколадовата фабрика ION В тази година се основава шоколадовата фабрика ION.  Интересен факт е, че нейното име означава дума, с която в Древна Гърция са наричали ароматното цвете Виолетка.

Бъди в течение на всичко ново около NuCrema.

За да бъдете винаги информирани относно най-актуалните дейности на NuCrema, запишете се за нашия бюлетин.