Нашата история

Интерион АД е основано през 2001г. с участието на INTERIA – водещ производител на шоколад и други сладкарски изделия в Гърция. Дружеството се намира в гр. Костинброд, където са разположени централният офис и производствената база. Интерион АД разширява своите продажби и дистрибуторска мрежа, като покрива целия български пазар със своите офиси в Костинброд, Пловдив и Варна.

Интерион АД произвежда голямо разнообразие от лешникови, какаови и бели кремове с търговската марка NuCrema, която е много добре утвърдена на гръцкия пазар. От създаването на Интерион АД, NuCrema е развила значително дистрибуцията си и заема голям пазарен дял в България и в съседните балкански пазари. Освен богатия асортимент от RETAIL продукти за потребителите, компанията произвежда и широка гама от продукти за хотелския, ресторантьорския и кетъринг бизнеса (HORECA), както и за сладкарското производство.

Дружеството е и единственият дистрибутор в България на продуктовата гама на ION, включително на шоколадовите десерти, вафли, бонбони и какао. Обширният ноу-хау на Интерион АД в производството на шоколадови и захарни изделия, съчетан с най-съвременното технологично производствено оборудване на Интерион АД, е гаранция за качеството и успеха на продуктите на компанията в България.

Бъди в течение на всичко ново около NuCrema.

За да бъдете винаги информирани относно най-актуалните дейности на NuCrema, запишете се за нашия бюлетин.